Ursitoare actrite profesioniste in piesa de teatru la botez

Exista 3 zane bune si, uneori, una rea. Cele bune vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia. Texte ritmate, design unic, coregrafie artistica deosebita. La un moment dat apare si ursitoarea cea rea care aduce un suflu comic evenimentului
La un moment dat, dupa sosirea invitatilor, recomandabil sa se fi scurs minim 90 de minute de la inceputul petrecerii, se aude o muzica de poveste in fundal. Una cate una isi fac aparitia cele 3 ursitoare, plamadite din stele, luna si soare. Exista 3 zane ursitoare bune si, uneori, una rea. Cele bune vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia. Texte ritmate, design unic, coregrafie artistica deosebita. La un moment dat apare si ursitoarea cea rea, imbracata in culori inchise din cauza rautatii din suflet, care aduce un suflu comic evenimentului. Rautatea celei de-a patra nu se va rasfrange asupra celui mic. Se cearta sau nu ursitoarele, in final cel mic/cea mica va fi sortit sa aiba parte de SANATATE, FERICIRE, IUBIRE, NOROC si inteligenta in AFACERI. Un moment artistic deosebit cu efect de durata. Actritele noastre profesioniste va vor lasa impresionati de atmosfera de basm creata, de hazul si fericirea produsa.

Filme de la evenimente:

Piesa de teatru "noua", lansata in primavara 2017

O piesa unicat, desavarsita, cu un scenariu cu bun gust, versuri ritmate cu o poveste autentica in spate. Ursitoarele acum sunt "personalizate", au fiecare cate un nume cu conotatii despre comportamentul fiecareia. Daca in vechea piesa de teatru fiecare avea cate un astru ocrotitor, acum ele sunt mai "umane", in sensul povestilor de basm prin care sunt personificate zanele. Interpretate DOAR de actrite profesioniste, personajele piesei ursesc de bine pruncului. Povestea piesei de teatru cu ursitoare are inceput, cuprins, moment culminant si deznodamant. Este o poveste frumoasa, condimentata cu momente haioase dar de bun gust. Atentia intregii piese este asupra copilului, darurile zanelor ursitoare fiind special pentru el iar aparitia ursitoarei cea rea nu implica decat o disputa sumara intre ursitoare. Ursitoarea cea rea incearca sa convinga invitatii ca darurile ei au fost indeplinite de unii dintre meseni. In final se confirma inca o data ca binele invinge raul. O piesa unicat exceptionala din care va prezentam 2 scurt-metraje pentru a va lasa sa descoperiti LIVE farmecul piesei.

Film cu ursitoare botez. Un videoclip scurt cu piesa de teatru ursitoare botez. Imagini filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti in vara anului 2016
Film si videoclip cu 3 ursitoare la botez, 3 ursitoare bune si ursitoarea cea rea. Un film cu ursitoare ce merita vizionat, scurt despre spectacol ursitoare botez. Imagini video filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti, primavara 2017

film ursitoare, video cu ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti, filme cu ursitoare la botez

Rezervati acum ursitoare la botez!

Piesa de teatru la botez cu ursitoare botez

Promovam un spectacol autentic, piesa de teatru exceptionala cu 3 sau 4 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.


Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.


Printesele Ursitoare" - piesa de teatru cu 3 zane ursitoare la botezPersonaje de basm interpretate de actrite profesioniste intr-o piesa de teatru unicat. Ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza traditii de mii de ani in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii de demult. Intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei.

Spectacolul "Printesele Ursitoare" de la Clown PartyŽ este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

Ursitoarele sunt zane care ursesc copilului de bine. Si tu poti avea aceasta piesa de teatru de 25 de min, in care interpreteaza 3 sau 4 actrite ursitoare.

  • piesa unica- text inregistrat ORDA
  • design vestimentar unic
  • coregrafie unica
  • scenariu original
  • un profesionalism desavarsit in rezervarile acestor spectacole


Costuri modice cu eleganta si farmecul acestui moment. Rochiile sunt senzationale.

Apelati cu incredere la profesionistii in organizarea de evenimente pentru botez!

ursitoare, ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti

Rezervati acum ursitoare botez!