Accesorii la botez

Servicii accesorii la botez. O petrecere de botez completa

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa va organizeze petrecerea de botez sau doriti sa adaugati elemente noi petrecerii de botez firma noastra va poate ajuta!

Incepand de la recomandarea unui spatiu adecvat atat bugetului cat si prestantei, continuand cu decoratiuni interioare si exterioare ale locatiei, urmand inchirierea de personal specializat in aniamtie, personaje de poveste sau ingerasi care sa primeasca invitatii, clowni zapaciti care sa ii tina ocupati pe cei mici, culminand cu sosirea printeselor ursitoare si plecarea acestora cu o ploaie de confetti sau artificii. Totul realizat de profesionisti la standarde de calitate superioara si cat se poate de legal pentru a asigura incredere si siguranta unui moment unic ce nu trebuie decat sa fie perfect. Petrecere de botez cat mai frumoasa va dorim!

Pentru fiecare dintre dumneavoastra avem solutii "personalizate" atragatoare. Noi putem implini visul unei petreceri de botez ca in povesti!

Firma noastra, cu o experienta de 5 ani in organizarea petrecerilor si evenimentelor private, va poate oferi:

  • Inchiriere ingerasi care primesc invitatii cu o ploaie de petale de trandafir la biserica sau in locatia unde va fi petrecerea de botez
  • Inchiriere animatori pentru copii care vor anima atmosfera cu baloane, pictura pe fata si mult haz
  • Decoratiuni ale spatiului personalizate, Decoratiuni din baloane:arcade, ghirlande, jumbo, baloane cu Heliu,Folii-barza,bebelus, baloane cu heliu
  • Spectacol de magie la botez

zolpidem tartrate 10 mg in UK

 

accesorii botez, servicii botez, ursitoare

Rezervati acum servicii la botez!